Site-ul https://romperstoys.ro, este proprietatea SC ROMPERS TOYS SRL, fima inregistrata in Ilfov, Str Linia de Centura, Nr 17, Hala C, stand 19, loc. Afumati, cu datele de identificare J23/2181/2011, CUI/CIF: RO 28999144, numita in continuare Rompers Toys.

1. Dreptul de autor al ROMPERS TOYS SRL asupra informatiilor publicate pe site
 
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ROMPERS TOYS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ROMPERS TOYS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail rompers2003@yahoo.com sau sa sunati la numarul de telefon 0785298857.

 
2. Produsele si serviciile oferite. Politica de preturi
 
ROMPERS TOYS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ROMPERS TOYS SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
 
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari ROMPERS TOYS SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.
 
ROMPERS TOYS SRL  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).
 
ROMPERS TOYS SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.
 
3. Modalitati de plata disponibile 
 
Plata produselor comandate se poate efectua in urmatoarele moduri:
- ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;
- in avans, prin ordin de plata in contul SC ROMPERS TOYS SRL, IBAN RO08BTRL04901202318078XX, deschis Banca Transilvania.

4. Livrarea produselor

Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare.

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, prin intermediul partenerilor nostrii. ROMPERS TOYS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. 

ROMPERS TOYS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ROMPERS TOYS SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
 
5. Promotii si concursuri
 
ROMPERS TOYS SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
6. Garantia produselor
 
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 
 
7. Politica de returnare
 

Atentie! Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum, iar in cazul softurilor, acestea nu trebuie sa fi fost modificate sau adaugate noi softuri.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0785298857 sau scrie la rompers2003@yahoo.com.
   
8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 
Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. ROMPERS TOYS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. ROMPERS TOYS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. ROMPERS TOYS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.
 
9. Politica de confidentialitate
 
ROMPERS TOYS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ROMPERS TOYS SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa rompers2003@yahoo.com sau prin posta, la adresa: SC ROMPERS TOYS SRL, Str. Bucuresti-Urziceni, nr.17, hala 3, magazin 15-16, loc. Afumati, jud. Ilfov.
 
ROMPERS TOYS SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
 
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul site-ului sunt transmise pe cale electronica, ROMPERS TOYS SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ROMPERS TOYS SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
 
Informatiile furnizate catre ROMPERS TOYS SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ROMPERS TOYS SRL, abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.
 
ROMPERS TOYS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


10. Dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

11. Date de identificare firma 

Nume Companie: S.C. ROMPERS TOYS S.R.L.

Nr.inreg.Reg.Com.: J23/2181/2011

C.I.F.: RO 28999144

Punct de lucru/Office: Complex Comercial Natura Center, sos. Bucuresti-Urziceni, nr.17, hala 3, magazin 15-16, loc. Afumati, jud. Ilfov.

Program de Lucru: Luni - Vineri (09:30 - 17:00) si Sambata (09:30-14:00)

Telefon: 0785.298.857; 0766.283.627

Email: rompers2003@yahoo.com